Kaszanka na masełku

Panowie będą zachwyceni! Ale i panie na pewno się skuszą.

Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

Składniki:

2 kaszanki, 2 cebule, sól, pieprz, majeranek, 10 dag masła

Przygotowanie:

Cebule obierz, pokrój na cienkie plasterki. Kaszanki natnij z dwóch stron w kilku miejscach.

Masło stop na patelni, podsmaż cebule. Włóż kaszanki. Oprósz solą, pieprzem i majerankiem. Smaż 8-10 minut, kilka razy odwracając. Podawaj gorące z pieczywem, np. kajzerką.

Przepis przysłała Sylwia Ładyga z Brzegów

Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2 zł

Chwila dla Ciebie
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas