kabaczek

(Kuchnia ,warzywa)

Artykuły (7)

  • Kuchnia ,warzywa

    ​Kabaczek, król leczo

    • Poniedziałek, 29 czerwca 2015 (12:36)
    Żadne przyzwoite leczo nie może się obejść bez kabaczka. To warzywo nadaje potrawie głębi ale także masy i spoistości. Ale kabaczki możemy jeść nie tylko w tej postaci. Są znakomitym...
  • Marchew z kabaczkiem

    Marchew z kabaczkiem

    • Środa, 16 kwietnia 2014 (13:01)
    Proponujemy nieskomplikowane i najsmaczniejsze przepisy dla maluchów na wielkanocny stół!
  • Kabaczek na ciepło

    Kabaczek na ciepło

    • Poniedziałek, 17 lutego 2014 (12:17)
    Kabaczek oprócz witamin zawiera wapń, błonnik, magnez, fosfor. Jest lekkostrawny, ponadto wzmacnia pracę jelit i odkwasza organizm. Warto częściej wykorzystywać go w naszej kuchni.
    kabaczek