Dieta bezglutenowa: Królik w sosie koperkowym

Składniki:

  • mięso z królika
  • posiekany
  • zielony koperek
  • olej
  • sól
  • uniwersalna przyprawa warzywna
  • pieprz
  • majeranek
  • słodka śmietana

Sposób przygotowania:

Mięso opłukać, osuszyć, poporcjować, podsmażyć na oleju z obu stron. Do rondla przełożyć mięso, dodać przyprawy i dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy będzie miękkie, dodać posiekany koperek i słodką śmietanę.

Reklama

Wyróżnij ten komentarz spośród pozostałych, niech zobaczą go wszyscy!

Aby wyróżnić ten komentarz wyślij SMS o treści KOLOR na numer

7271

I wpisz otrzymany kod w polu poniżej

Ok

Koszt całkowity SMS 2,46 PLN Nota prawna O co chodzi z wyróżnieniem?

Wasze komentarze (11)

Dodaj komentarz Sortuj

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje